Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
01 (2018) Trang: 1-11
Tạp chí: International Journal of Business Management and Economic Review

This research explores the link between vertical coordination and the critical factors of managing production quality in the seafood value chain of Vietnam. It examines the importance of coordinating the activities in a supply chain in order to improve the quality of production. The value chain concept, total quality management, the theory of institutions and transaction cost economics, will be applied to analyze how the coordinated efforts of various stakeholders can be developed to achieve a better product quality and safety assurance. Conclusion and managerial implications are drawn from the analysis pointing at the development of closer value chain relationship between fish farmers and processing/export firms in the seafood value chain in Vietnam.

 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...