Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2020
Số tạp chí 4(2020) Trang: 79-84
Tạp chí: Food Research

In Pangasius fillet industries, soaking fillet with food additives such as sorbitol, sodium tripolyphosphate (STPP), and sodium chloride (NaCl) is a common practice to increase the quality of fillets. In this study, the fillets were soaked with different concentrations of sorbitol (1.32-4.68%), STPP (0.32-3.68%), and NaCl (1.32-4.68%) by using response surface methodology (RSM) with Central Composite Design with six replicates experimental design. The soaking solutions had a significant impact on weight gain, pH, and water activity (p

 
Các bài báo khác
Số tạp chí 2(2020) Trang: 289-307
Tạp chí: Asian Journal of Economics and Finance
Số tạp chí 3(2020) Trang: 180-186
Tạp chí: International Journal of Business Management and Economic Review
Số tạp chí 03(2020) Trang: 12-18
Tạp chí: International Journal of Social Sciences and Management Review
Số tạp chí 12466(2020) Trang: 185-200
Tạp chí: Lecture Notes in Computer Science
Số tạp chí 7(2020) Trang: 487–510
Tạp chí: Journal of Computers in Education
Số tạp chí 57(2020) Trang: 587-594
Tạp chí: PSYCHOLOGY AND EDUCATION
Số tạp chí 28(2020) Trang:
Tạp chí: Environmental Science and Pollution Research


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...