Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2023
Số tạp chí 7(2023) Trang: 5-15
Tạp chí: Food Research

The present study aimed to add high resistant starch (RS) flours including black beans, mung beans, green bananas and purple sweet potatoes as well as potato starch starches into the macaroni formulation. The RS of the materials used was analyzed. The physical, chemical, textural, qualitative and organoleptic values of macaroni products were measured and determined. A significant difference (P

Keywords: resistant starch, formulation, macaroni, physical chemical property, sensory evaluation

Các bài báo khác
Số tạp chí Vol. 11(2023) Trang: 1398-1404
Tạp chí: Advances in Animal and Veterinary Sciences
Số tạp chí 35(2023) Trang: 104
Tạp chí: Livestock Research for Rural Development
Số tạp chí 35(2023) Trang: 56
Tạp chí: Livestock Research for Rural Development
Số tạp chí 2023(2023) Trang:
Tạp chí: Asian Journal of Agriculture and Biology


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...