Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2019
Số tạp chí 54(2019) Trang: 1169-1178
Tạp chí: International journal of food science and technology

Peel and seeds of red-skinned passion fruit, mango, longan, rambutan, white-flesh and red-flesh dragon fruit were screened for their in vitro antioxidant activity, and determination of a detailed profile of pheno- lic compounds. Rambutan peel and mango seed extracts exhibited the highest total phenolic content and antioxidant activities (DPPH, ABTS and FRAP values). By using UPLC-QTOF-MS/MS analysis, the profiles of soluble and bound phenolics in the fruit by-products were obtained. Ellagic acid, geraniin, quercetin hexoside, gallic and galloyshikimic acid were predominant in rambutan peel, whereas, mangi- ferin, ellagic acid and galloy(di)glucoside were the major phenolic compounds in mango seed. Main phe- nolic compounds in longan peel were ellagic acid, galloyldiglucoside, and gallic acid, while in dragon fruit peel this was isorhamnetin glycoside, isorhamnetin glucorhamoside. Meanwhile, rutin and quercetin hex- oside were predominant in passion fruit peel. These findings contribute significantly to the database of phenolic profiles of by-products of tropical fruits.

Các bài báo khác
Số tạp chí 145(2019) Trang:
Tạp chí: Social Indicators Research
Số tạp chí 18(2)(2019) Trang: 125-133
Tạp chí: Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria
Số tạp chí 75(2019) Trang: I_187-I_192
Tạp chí: Journal of Japan Society of Civil Engineers, Ser. B2 (Coastal Engineering)
Số tạp chí volume 14, issue 2(2019) Trang: 1463–1472
Tạp chí: Journal of electrical engineering and technology
Số tạp chí 57(2019) Trang: 3021-3045
Tạp chí: SIAM Journal on Control and Optimization (SICON)
Số tạp chí 08(2019) Trang: 1-3
Tạp chí: International Journalof InnovativeStudies inSciencesandEngineeringTechnology
Số tạp chí 11(1)(2019) Trang: 83-92
Tạp chí: Agris online paper in Economics and Informatics
Số tạp chí 22(5)(2019) Trang:
Tạp chí: International Food and Agribusiness Management Review
Số tạp chí 4(2019) Trang: 51-57
Tạp chí: International Journal of Research in Pharmacy and Pharmaceutical Sciences
Số tạp chí 11(2019) Trang: 1-4
Tạp chí: International Journal of Managerial Studies and Research
Số tạp chí 14(2)(2019) Trang: 033-041
Tạp chí: International Journal of Innovations in Engineering and Technology (IJIET)
Số tạp chí 5(1)(2019) Trang: 27-34
Tạp chí: International Journal of Environmental & Agriculture Research (IJOEAR)
Số tạp chí 8(10)(2019) Trang: 59-63
Tạp chí: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES & RESEARCH TECHNOLOGY
Số tạp chí 1(2019) Trang: 99-116
Tạp chí: Using Alternative Assessment to Improve EFL Learners’ Learning Achievement: From Theory to Practice
Số tạp chí 8(10)(2019) Trang: 99-110
Tạp chí: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES & RESEARCH TECHNOLOGY
Số tạp chí 8(7)(2019) Trang: 111-121
Tạp chí: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES & RESEARCH TECHNOLOGY


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...