Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2020
Số tạp chí 4(2020) Trang: 1681-1687
Tạp chí: Food Research

Purple shallot (Allium ascalonicum L.) is one of the most tropical agricultural crop widely used as a food seasoning. It is a highly commercial and important commodity by the food industry, not only based on its economic value but also the bioactive compounds. Pretreatment is widely used before processing of agro-products to improve the quality of these products. In this study, the influences of the pretreatment were conducted by the combination of mild temperature ranging from 45 to 55°C and different concentrations of calcium chloride (from 0.25 to 0.75%) on the quality of raw purple shallot used for further study (e.g. freeze-drying and pickling). The samples were analyzed for the firmness, bioactive compounds (total phenolic, total flavonoid and quercetin content) and antioxidant activity. The results showed that mild water temperature and calcium chloride concentration were influent on the firmness and bioactive compounds of raw material. The addition of calcium can enhance the beneficial action of mild heat treatments on sensory properties of purple shallot. The optimal conditions of the process were stabilized with the desired function, obtained at 50°C of mild hot water temperature dipping and 0.64% of calcium chloride concentration.

Các bài báo khác
Số tạp chí 2(2020) Trang: 246-263
Tạp chí: SIAM Journal on Mathematics of Data Science
Số tạp chí 5(2020) Trang: 1048-1053
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
Số tạp chí 5(2020) Trang: 1030-1037
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
Số tạp chí 19(2020) Trang: 86-105
Tạp chí: International Journal of Learning, Teaching and Educational Research
Số tạp chí 8(2020) Trang: 3551-3561
Tạp chí: Universal Journal of Educational Research
Số tạp chí 59(2020) Trang: 154-180
Tạp chí: PASAA: A Journal of Language Teaching and Learning
Số tạp chí 5(2020) Trang: 928-935
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
Số tạp chí 6(2020) Trang: 1-9
Tạp chí: International Journal of Education and Training
Số tạp chí 5(2020) Trang: 1054-1061
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
Số tạp chí 1(2020) Trang: 77-88
Tạp chí: The Scientific Journal of Tra Vinh University
Số tạp chí 736(2020) Trang: 062015
Tạp chí: IOP Conference Series: Materials Science and Engineering
Số tạp chí 736(2020) Trang: 022064
Tạp chí: IOP Conference Series: Materials Science and Engineering
Số tạp chí 08(2020) Trang: 33-40
Tạp chí: International Journal of Agriculture and Biological Sciences
Số tạp chí 4(2020) Trang: 54-67
Tạp chí: European Journal of Foreign Language Teaching


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...