Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2020
Số tạp chí 16(2020) Trang:
Tạp chí: International Journal of Agronomy and Agricultural Research
Liên kết:

The objective of this study was to identify the optimal parameters of blanching to inactivate enzymes and convert insoluble protopectin into soluble pectin while maintaining maximum levels of bioactive compounds in black cherry tomatoes ( Solanum lycopersicum cv. OG) vacuum-infiltrated. Blanching conditions for black cherry tomatoes were optimized by using Response Surface Methodology (RSM) with blanching temperature (83-97oC) and time (69-111s). Before blanching, fruits were immersed in the water under a vacuum level of 620mmHg and treatment time of 22 min to improve heat transfer capacity and thus limit thermal damages in the product due to the replacement of gases inside the fruit spores by the liquid. The optimal conditions for the blanching process selected by Central Composite Design (CCD) were 89oC for 80s. With these conditions, the lowest value of remaining peroxidase activity and the highest contents of pectin (2.35%) and bioactive compounds (anthocyanin 4.23mgCE/100g, lycopene 44.93µg/g, vitamin C 48.39mg/100g, total phenolic 43.14mgGAE/100g) in tomatoes were observed.

Các bài báo khác
Số tạp chí 5(2020) Trang: 48-66
Tạp chí: European Journal of Foreign Language Teaching
Số tạp chí 35(2020) Trang: 131-139
Tạp chí: Journal of Wuhan University of Technology – Materials Science Edition
Số tạp chí 7(2020) Trang: 413-429
Tạp chí: European Journal of Educational Studies
Số tạp chí 8(2020) Trang: 149-157
Tạp chí: International Journal of Agricultural Management
Số tạp chí 14(2020) Trang: 2734-2740
Tạp chí: Journal of Xidian University
Số tạp chí 2(2020) Trang: 123-137
Tạp chí: Applied Set-Valued Analysis and Optimization
Số tạp chí 5(2020) Trang: 192-196
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...