Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí trong nước 2019
Số tạp chí 2(2019) Trang: 397-408
Tạp chí: Vietnam Journal of Agricultural Sciences

The objectives of the study were to determine the effective washing disinfectant (chlorine dioxide and r peracetic acid) in reducing total aerobic counts, E. coli and coliform, and then to test different packaging materials, namely polypropylene (PP), high density polyethylene (HDPE), and low density polyethylene (LDPE), on the quality and shelf-life of Ceylon spinach. The results showed that washing Ceylon spinach with 100 ppm peracetic acid solution for five minutes significantly reduced E. coli and coliform counts (reduction of 1.1 and >2 log CFU g-1, respectively). Ceylon spinach packed in HDPE material might optimally prolong the shelf-life up to 7 days whereas spinach packed in LDPE was recommended if used within 6 days at 10 ± 1oC.

Các bài báo khác
Số tạp chí 3+4(2019) Trang: 281-286
Tạp chí: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Số tạp chí 10(2019) Trang: 9-14
Tác giả: Châu Hoàng Thân
Tạp chí: Tòa án
Số tạp chí 4 (380)(2019) Trang: 41-47
Tạp chí: Nghiên cứu lập pháp
Số tạp chí 3(42)(2019) Trang: 13 - 22
Tạp chí: Tạp chí Đại học Thủ Dầu Một


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...