Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2020
Số tạp chí 8(2020) Trang: 359-369
Tạp chí: EUROPEAN ACADEMIC RESEARCH

The study was conducted to determine the factors affecting the level of tourist satisfaction towards food specialties in An Giang Province, Vietnam. The data were collected from 232 visitors by the direct interview method. The research result shows that five factors that affect the level of tourist satisfaction with culinary specialties which are Quality, Price, Diversity, Convenience, and Brand name. From this view, several solutions have been proposed to promote the value of food culture in the developing process of tourism in An Giang Province.

Các bài báo khác
Số tạp chí 24(2020) Trang: 97-107
Tạp chí: Egyptian Journal of Aquatic Biology and Fisheries
Số tạp chí 9(2020) Trang: 8988-8994
Tạp chí: International Journal of Advanced Trends in Computer Science and Engineering
Số tạp chí 10(2020) Trang: 37-51
Tạp chí: International Journal of Knowledge-Based Organizations (IJKBO)
Số tạp chí 9(2020) Trang: 1-2
Tạp chí: INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC RESEARCH
Số tạp chí 4(2020) Trang: 1070-1074
Tạp chí: International Journal of Trend in Scientific Research and Development
Số tạp chí 5(2020) Trang: 49-56
Tạp chí: International Journal of Business Marketing and Management (IJBMM)
Số tạp chí 6(2020) Trang: 250-272
Tạp chí: International Journal of Research in Education and Science
Số tạp chí 7(2020) Trang:
Tạp chí: F1000Research
Số tạp chí 78(2020) Trang: 563–580
Tạp chí: Journal of Global Optimization
Số tạp chí 30(2020) Trang: 1724-1755
Tạp chí: SIAM Journal on Optimization
Số tạp chí x(2020) Trang: 1-21
Tạp chí: Mineral Processing and Extractive Metallurgy Review
Số tạp chí 18(2020) Trang: 488- 500
Tạp chí: Thai Journal of Mathematics
Số tạp chí 5(2020) Trang: 89-92
Tạp chí: International Journal of Research and Innovation in Applied Science
Số tạp chí 17(2020) Trang: 607-622
Tạp chí: International Journal of Nanotechnology


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...