Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí trong nước 2017
Số tạp chí 55(5A)(2017) Trang: 83-91
Tạp chí: Khoa học và Công nghệ
Liên kết:

The study was conducted to investigate the possibility of enhancing the quality of cultured snakehead fish (Channa striata) protein, especially used in the processing of sausage products, by treatmentwith protease from its viscera. The change in physicochemical properties (expressed by water holding capacity, emulsifying capacity of protein, texture characteristics and whiteness index) of snakehead fish paste related to protease activity (changed from 0, 3, 6, 9, 12, 15 U/L) and washing time (20, 30 and 40 min) were determined. In addition, protease treatment conditions were fixed at ambient temperature (30±2°C) and the ratio of minced fish and protease solution was 1:1(w/v). The results showed thatphysicochemical properties, gel quality and sensory properties of sausagesignificantly improved from soaked minced fish in protease solution at 9 U/L for 30 minutes.

Các bài báo khác
Số tạp chí 1859-3917(2017) Trang: 41-45
Tạp chí: Tạp chí Khoa học và Xã hội
Số tạp chí 4+5(2017) Trang: 80-85
Tạp chí: Tạp chí Công Thương
Số tạp chí 51(2017) Trang: 57
Tạp chí: Trường Đại Học Sư Phạm 2 - Tạp chí Khoa học
Số tạp chí 1(2017) Trang: 44-53
Tạp chí: Tạp chí Khoa học và Đào tạo, Trường Đại học Công nghệ Sài Gòn
Số tạp chí 55 (4E23)(2017) Trang: 304-307
Tạp chí: Vietnam Journal of Chemistry
Số tạp chí 2-2017(2017) Trang: 79-86
Tác giả: Nguyễn Kim Châu
Tạp chí: Tạp chí Nghiên cứu văn học
Số tạp chí 19(2017) Trang: 3-11
Tạp chí: Đo lường điều khiển và Tự động hóa
Số tạp chí 27(2017) Trang: 100-108
Tác giả: Phan Thị Dang
Tạp chí: Đại học Sài Gòn


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...